-30% Маска-серум за възстановяване на косата Loreal Absolut Repair Molecular  Rinse-off serum 250ml

Маска-серум за възстановяване на косата Loreal Absolut Repair Molecular Rinse-off serum 250ml

100% Оригинален продукт

Експресна доставка

Преглед преди плащане

Подарък към поръчката

Получавате 35 бонус точки

  • Loreal
  • Модел: lor0023
  • Наличност: В наличност
  • 50.90 лв
  • 35.65 лв

Маска-серум за възстановяване на косата Loreal Absolut Repair Molecular Rinse-off serum 250ml

Маска-серум за възстановяване на косата Loreal Absolut Repair Molecular Rinse-off serum 250ml

Серум с изплакване за увредена коса, който действа като маска, обогатен с 2% система за защита на пептидните връзки и 5 аминокиселини.  

Осигурява възстановяване на молекулярната структура на косата чрез възстановяване на слабите връзки в косъма*, а това означава повече от повърхностно възстановяване – укрепва вътрешността на косъма на молекулярно ниво. Вдъхновен от мощните серуми за грижа за кожата, той действа интензивно на косъма, за да възстанови здравината на молекулярно ниво**. Възвръща еластичността и свободното движение**. Косата е видимо преобразена, блестяща и гладка. loreal absolut repair

Absolut Repair Molecular е серия, предназначена за увредена коса, която възстановява 2 години увреждане на косата след първата употреба***. Всеки път, когато косата е увредена, тя губи пептиди, а Absolut Repair Molecular предлага възстановяване на пептидно, молекулярно ниво с научно доказана молекулярна ефикасност. Продуктите са обогатени с 5 различни аминокиселини и система за защита на пептидните връзки, като те работят на молекулярно ниво, за да възстановят молекулярната структура***, здравината, еластичността и движението на косата****.

Какъв ефект да очаквам от този продукт на Loreal?

  • Възстановява молекулярната структура на косъма* и по този начин осигурява възстановяване на косата от вътрешността. Oсигурява повече от повърхностно възстановяване – вътрешно молекулярно възстановяване. Възстановява здравината на косъма и моментално трансформира косата**. Действа интензивно в дълбочина***. Осигурява до 67% повече сила за косата****.
  • * Инструментален тест след 15 нанасяния на шампоан, серум с изплакване и маска без изплакване Absolut Repair Molecular. **Потребителски тест след 2-седмична употреба на шампоан, серум с изплакване и маска без изплакване Absolut Repair Molecular.*** Инструментален тест след употреба на серум с изплакване Absolut Repair Molecular **** Инструментален тест след нанасяне на Absolut Repair Molecular серум с изплакване.

Как да използвам?

  • След измиване с шампоан, разделете косата на сектори и нанесете 2,3 помпи на влажна коса, на всеки сектор. Разнесете равномерно от средата на дължините до краищата на косата и оставете да подейства за 1-2 минути. Изплакнете

Ако желаеш да споделиш своите впечатления, остави коментар, като попълниш полетата по-долу.
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Тест за сигурност