-15% Маска за моментален блясък за околоочен контур Forlle'd – BeautyMall.bg

Маска за моментален блясък за околоочен контур Forlle'd – BeautyMall.bg

100% Оригинален продукт

Експресна доставка

Преглед преди плащане

Подарък към поръчката

Получавате 22 бонус точки

  • Forlled
  • Модел: forlled6
  • Наличност: В наличност
  • 26.90 лв
  • 22.85 лв

Маска за моментален блясък за околоочен контур Forlle'd – BeautyMall.bg

Маска за моментален блясък за околоочен контур Forlled 1бр

Дами, не забравяйте нещо изключително важно, а то е, че очите са огледалото на нашата възраст. Ако искате винаги да изглеждате сияйни, красиви и ослепителни, то нужно е да полагате правилните грижи за своя външен вид.

Маската за моментален блясък за околоочен контур на японската компания Forlle’d е козметично произведение на изкуството, чиито резултати няма как да останат незабелязани и неоценени.

Маска от Forlle’d – защо да заложим на сигурното

Hyalogy P-effect sheet е като малка перла, поставена в короната на вълнуващата ни колекция от шедьоври, подмладяващи до неузнаваемост кожата на нежните създания.

Старателната и интензивна грижа е на път да възвърне младостта на всяка от нас, запомнете го.

Кожата около очите и клепачите е подложена на възрастови изменения и освен това е изключително нежна и податлива на бръчици.

Тази маска за моментален блясък ще сътвори истински чудеса с външния ви вид, ще ви накара отново да се заобичате с онази страст и вълнение, ще възвърне загубените ви преди време самочувствие и увереност и ще ви изстреля право към реализирането на всяка ваша мечта.

С нея ще можете да възстановите кожата около очите като това ще се случи моментално.

Посредством овлажняването в дълбочина, кожата в тази област лесно успява да се коригира и да се заличат всички онези несъвършенства, които са ви създавали дискомфорт в продължение на дълго време.

Ще кажете „Сбогом” на подпухналите клепачи и тъмните кръгове, които обикновено надписват още някоя и друга година към възрастта ни.

Продуктът се препоръчва за всички типове и фототипове кожа. Той е предназначен за всяка възраст и това го превръща в още по-търсен и желан.

Тази маска за моментален блясък за околоочен контур е точно онова съвършено козметично изобретение, от което имате нужда в момента.

Заложете на високия клас продукти за лице, които знаят как да се справят с вашите малки недостатъци.

Бъдете отговорни към себе си и своя външен вид. Не забравяйте, че колкото по-красиви се чувствате отвън, толкова повече расте вашата вътрешна удовлетвореност.

Ние от BeautyMall.bg имаме възможността да ви зарадваме с истинско откритие и да ви посочим краткия път към постигането на съвършено красива визия!

Ако желаеш да споделиш своите впечатления, остави коментар, като попълниш полетата по-долу.
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Тест за сигурност