Терапия против косопад за жени Foligain 2% Minoxidil Topical Solution USP 3x60ml

100% Оригинален продукт

Експресна доставка

Преглед преди плащане

Подарък към поръчката

Получавате 52 бонус точки

  • Foligain
  • Модел: foli30
  • Наличност: В наличност
  • 52.80 лв
  • Цена в Бонус точки: 1056
Tumblr
Pinterest

Терапия против косопад за жени Foligain 2% Minoxidil Topical Solution USP 3x60ml

Три месечна терапия против косопад и оплешивяване за жени. Забавя косопада. Стимулира умъртвените космени фоликули. Подпомага растежа на нова коса. Съдържа фармацевтично качество съставки. Терапия против косопад за 3 месеца.

FOLIGAIN.P2® локален раствор с миноксидил 2%, е предназначен за жени, които изпитват общо изтъняване на косата на върха на главата (вертекс). Беше доказано че разтвор Миноксил 2% атакува успешно основните причинители на оплешивяването и косопада и при жените.

С общо три бутилки (за около три месеца), FOLIGAIN.P2® 2% миноксидил съдържа активни съставки, достатъчни да помогнат за предотвратяване на косопада и насърчаване поникването и сгъстяването на косата . Възстановява се зоната на скалпа както при мъжете, така и при жените.

Какво представлява Minoxidil?

Minoxidil е първото одобрено от FDA (Food and Drug Administration) лекарство срещу андрогенна алопеция (косопад). Преди това миноксидил е бил използван като съдоразширяващо средство, предписвано на таблетки за орално приложение при лечение на високо кръвно налягане, със странични ефекти растеж на косата и изчезване на плешивостта.

При терапията против косопад миниксидил се прилага под формата на разтвор за локално приложение, който е 2 или 5% миноксидил в пропилен гликол. Благодарение на пропилен гликол приложеният миноксидил равномерно се разпределя върху засегнатата област и така по-лесно се абсорбира през кожата.

Как действа Minoxidil?

Разтвор на Minoxidil за локално приложение се използва за стимулиране растежа на косата при хора, които оплешивяват. Лекарството има максимален ефект срещу оплешивяване в областта на короната на скалпа (най-горната му част). Точният начин на действието на миноксидил не е напълно ясен, но вероятно той стимулира растежа на косата чрез подобряване на кръвоснабдяването към фоликулите на косата.

Спиране на косопада и изтъняването на косата: Като се използва 2% миноксидил, FOLIGAIN.P2® се подобрява притока на кръв към областта на скалпа, ефективно се стимулират умъртвените космени фоликули, за да се помогне за забавяне / спиране на изтъняването или падането на косата както при мъжете, така и жените.

Какво съдържа Терапията против косопад?

  • Minoxidil 2%. Alcohol, propylene glycol, purified water.

Как да използвам?

  • Разделете косата си и нанесете 1 мл два пъти дневно директно върху кожата на главата в областта на изтъняване на косата / загуба. Ако използвате пръстите си, измийте ги с незабавно сапун и топла вода. Използването на повече от продукта или по-честото му използване няма да подобри резултата.

Внимание: Само за външна употреба. Запалим; да се пази от огън или пламък

Ако желаеш да споделиш своите впечатления, остави коментар, като попълниш полетата по-долу.
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Тест за сигурност