Условия за връщане

Можете да върнете закупен продукт в 14-дневен срок от датата на закупуване. Условието за връщане е да пазите касовия бон, продуктът да не е използван, в ненарушена опаковка и с етикети на производителя и вносителя. Транспортните разходи са за сметка на клиента. Парите се възстановяват по банков път в 3-дневен срок от датата на получаване на продукта обратно при нас. 

ВАЖНО: На връщане в 14 дневен срок подлежат продукти закупени само от Физически лица. Продукти, закупени с фактура от Юридически лица не подлежат на връщане.

* Съгласно Наредба Н-18, чл. 3 на НАП www.beautymall.bg вече изпраща на своите клиенти поръчаните продукти с пощенски паричен превод /ППП/. Това означава, че вместо издаваната от нас касова бележка, клиентите, които са избрали плащане в брой чрез наложен платеж, ще получават разписка за ППП от самия куриер. Тази разписка е различна от издаваната товарителница и е признат от закона фискален документ за извършена продажба/покупка със силата на касов бон/. Моля пазете издадената разписка в случай, че решите да замените или върнете закупения продукт

Рекламация

Beautymall.bg прави всичко възможно, в случай на рекламация, тя да бъде уредена в най-кратък срок. За предявяване на рекламации, моля да се свържете с нас на тел. 0882 009 872

Гаранция на уреди

Всички стоки са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. За гаранционно обслужване се приемат артикули само с фабрични дефекти.

Моля, пазете Документа с номера на поръчката и касовата бележка, за да бъде валидна гаранцията Ви.

При получаване на стоката, задължително прегледайте и проверете дали е здрава и неразопакована – в цената за доставка е включена и застраховка на поръчаната от Вас стока - в случай на повреда или загуба от страна на куриерската фирма. В случай на установяване на механична повреда при прегледа на пратката е необходимо да я регистрирате с куриера, за да не може да се оспори застраховката!

Транспортните разходи на гаранционните продукти са за сметка на клиента.

 

Срокът за ремонт е до 30 работни дни.