Продукти за след епилация

Показване:
Подреждане по:

Антиоксидантен лосион за лице и тяло след епилация с ананас. Високата концентрация на витамин C..

12.50 лв

Хидратиращ лосион за лице и тяло за след кола маска. Почиства отлично остатъците от кола маска, като..

12.50 лв

Антиоксидантен лосион за лице и тяло с екстракт от Папая. Отлично почиства остатъците от кола м..

12.50 лв

Има изразен успокояващ ефект, забавя растежа на космите, премахват остатъците от кола маска. Им..

10.90 лв

Има изразен успокояващ ефект, забавя растежа на космите, премахват остатъците от кола маска. Им..

10.90 лв

  Идеално премахва следите от кола маска. Не дразни кожата. Омекотява  и ус..

10.90 лв

Премахнете остатъците от кола маска за миг! С почистващия препарат за отстраняване на восък може ..

29.00 лв

Нежен ексфолиращ спрей, предотвратяващ врастването на косъма. Съдържа салицилова киселина. Нанесе..

12.50 лв

Продукти за след епилация

Окосмяването на тялото е проблем, който не се решава единствено с премахването на космите.

Много често се стига до там, че след епилация се получават възпаления, подуване на кожата, червени точки или подкожни косъмчета.

Ако искате да се избавите от всичко това, то сега е моментът да заложите на качествени и ефикасни продукти за след епилация, каквито са предложенията ни от този сектор.

В онлайн магазина BeautyMall.bg сме отделили специално място за секцията ни с козметично оборудване, в което сме поместили прецизно селектирани продукти за женското здраве и красота, считани за едни от най-достъпните на пазара.

Без значение от това какъв избор ще направите, спрямо личния си проблем, то ние ви гарантираме, че ще останете наистина очаровани от извършената покупка.

Какво трябва да знаете за подкожните косъмчета, получени след епилация

Проблемът с подкожните косъмчета е един от най-често срещаните и към него следва да се подходи сериозно и отговорно.

Справянето с омразните враснали косми трябва да стартира, преди самата процедура, така че резултатите да бъдат на лице и вие да не изпитвате каквито и да било дискомфорт и други неприятни усещания.

Ако не искате да страдате от сериозно възпаление след това, то можете да се отдадете на топъл душ и ексфолиране на цялото тяло. Така до известна степен ще съумеете да ограничите неприятните последици.

Разбира се, както и сами можете да се досетите, това съвсем не е всичко, което е редно да се направи, за да няма никакви усложнения на по-късен етап.

Не е случаен фактът, че сме озаглавили категорията „продукти за след епилация“. Изборът на средства за подобряване състоянието на епидермиса и елиминиране образуването на подкожни косми, е прекалено колоритен.

Препоръчваме ви да заложите на някой от лосионите, на които ще попаднете в тази категория. Изборът на олио за тяло е също толкова удачен, колкото и лосиона.

При направата на всяко средство за след епилация участват внимателно подбрани съставки, които са напълно безвредни за човешкия организъм и могат да се използват от представителите на двата пола, без да съществува някакво ограничение за възраст.

С помощта на лосионите ще успеете да премахнете всички следи от кола маската и ще допринесете за това кожата ви да бъде идеално гладка и копринено мека.

Обърнете се към при въпроси свързани с продукти за след епилация

В случай че изпитвате затруднение по време на извършване на покупка, то нашият съвет е да се консултирате с екипа ни.

В готовност сме да ви съветваме и напътстваме, така че инвестицията ви да бъде оправдана в бъдеще. Подарете си здраве и красота и се радвайте на кадифено гладка кожа за дълго време.