-15% Антиоксидантен крем с платина Forlled Platinium Face Cream – BeautyMall.bg

Антиоксидантен крем с платина Forlled Platinium Face Cream – BeautyMall.bg

100% Оригинален продукт

Експресна доставка

Преглед преди плащане

Подарък към поръчката

Получавате 369 бонус точки

  • Forlled
  • Модел: forlled14
  • Наличност: В наличност
  • 435.00 лв
  • 369.75 лв

Антиоксидантен крем с платина Forlled Platinium Face Cream – BeautyMall.bg

Антиоксидантен крем с платина Forlled Platinium Face Cream 50ml

Ако искате отново да възвърнете загубените си преди време самочувствие и увереност, то значи сте попаднали на правилното място и в точното време.

Антиоксидантният крем с платина Platinium Face Cream на Forlle’d е правилното козметично средство, спомагащо ви за това да заблестите отново с цялата си красота.

Ние от BeautyMall.bg имаме удоволствието да ви предложим това изумително творение, което успя да впечатли дори най-взискателните дами по цял свят.

Продуктът неслучайно е наречен „козметичен шедьовър”. Той е на път да преобрази кожата на лицата ви и да ги накара да изглеждат много по-сияйни, млади и озаряващо привлекателни.

Platinium Face Cream – какви са неговите магически свойства

Свойствата на съдържанието в опаковката от 50 мл са толкова много, че дори би ни било трудно да изброим всяко едно от тях.

Ще се фокусираме върху най-значимите, считайки, че по този начин ще съумеем подобаващо да отговорим на въпросите, които си задавате. Ето и някой от тях:

  • Изключително мощна антиоксидантна защита;
  • Непоколебима детоксикация;
  • Съвършено избистряне на тена и значително намаляване на пигментацията;
  • Подхранващо и овлажняващо действие;
  • Перфектната профилактика срещу преждевременно стареене на кожата.

Този продукт е предназначен за дами, които са на възраст над 30 години. Изключително подходящ е за онези лица, които имат несъвършенства, появили се с времето като пигментации, признаци за стареене, кожа, подложена на стрес и умора.

Използвайки продължително време това козметично откритие, то вие ще станете свидетели на това как кожата ви придобива разкошен младежки вид и нейната сияйност отново изплува на повърхността.

Ние от BeautyMall.bg сме изключително горди и щастливи от факта, че ви предлагаме продукт, чиито действия са изпитани и доказани.

Името Forlle’d е разпознаваемо по цял свят. Козметичната компания не подлежи на негативни коментари, от страна на потребителите, тъй като не веднъж е съумявала да ги накара да повярват в силата и действието на формулите, служещи за създаването на козметичните средства.

Ако искате отново да изглеждате като на 25 години, то Антиоксидантен крем с платина Forlled Platinium Face Cream 50ml е вашето мощно оръжие, елиминиращо всички онези бръчки и несъвършенства!

Ако желаеш да споделиш своите впечатления, остави коментар, като попълниш полетата по-долу.
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Тест за сигурност

Етикети: Антиоксидантен крем с платина Forlled Platinium Face Cream 50ml