Безамонячна боя за коса

Показване:
Подреждане по:

Безамонячна професионална боя Matrix Sync color за боядисване тон върху тон богата гама от цветове. ..

18.00 лв

Професионални италиански безамонячни бои за коса с безценни натурални съставки и..

12.90 лв

Selective Reverso е изключителна комбинация от пигменти от последно поколение и концентрирани растит..

14.90 лв 12.65 лв

 PH Laboratories безамонячна трайна боя за наситен траен цвят и невероятен блясък. Обогатена с ..

23.90 лв 20.30 лв

Боя за коса за мъже на Eugene perma Petrole Hahn е нежна 5 минутна боя без съдържание на амнояк. Съз..

15.90 лв

Професионална боя мъже за коса, брада и мустаци. Матира отлично белите косми. Без амоняк. Формула съ..

21.00 лв

Белият корен вече се вижда, но точно сега нямате време или просто не Ви се занимава! Със спреят за п..

45.00 лв

Трайна професионална боя за коса със 100% покритие на белите коси. Стандартно използвайте ..

19.90 лв

Иновативната боя за коса INOA Supreme е създадена специално за по-добро покритие на бели коси. Ниво ..

19.90 лв

Професионална безамонячна боя за коса INOA на Loreal Professionel. INOA е лесна за нанасян..

19.90 лв

Боя за коса за мъже - безамонячна, специално създадена да задоволи нуждите на мъжката коса. Придава ..

15.90 лв

Безамонячна боя за коса

Beautymall предлага богат асортимент от безамонячни бои за коса. С тези професионални формули ще постигнете впечатляващи наситени цветове. Трайността на боите е отлична. Те са щадящи към косата и скалпа, като не изтощават и не нарушават повърхността или структурата на косъма. Боите за коса без амоняк придават разкошен блясък и жизненост на косата. Те предлагат огромно разнообразие от нюанси, сред които да изберете най-подходящия за своята визия или да се вдъхновите за експеримент и промяна. Безамонячните бои са подходящи за тънка или изтощена коса, отслабена от третиране или податлива на увреждане. Не се колебайте да изберете щадяща формула без амоняк, с която ще си гарантирате чудесни резултати без рискове.

 

Професионална безамонячна боя

Професионалните безамонячни бои, които можете да намерите в Beautymall, са подходящи за употреба както в салони, така и в домашни условия. Към всяка от тях има инструкции за употреба. Боите се използват в комбинация с оксидант, чийто интензитет можете да подберете според типа и състоянието на косата си, както и според разликата в настоящия цвят и този, който искате да постигнете. Трайността на боите е чудесна, а покритието на бели коси варира според оксиданта, на който който ще се спрете. Професионалните бои дават равномерно покритие и максимално съответствие между цветовете в каталога и крайния резултат.

 

Безамонячна боя за руса коса

За желаещите да изсветлят косата си и да поддържат русите цветове безамонячните бои също са подходящи. Сред тях ще намерите всички руси нюанси от тъмно до платинено русо. Боите без амоняк позволяват изсветляване на косата с няколко тона, които отново зависят от настоящия Ви цвят. При тях ефектът обаче е не само цветови. С тези деликатни безамонячни бои за руса коса ще постигнете подхранена и копринено мека коса с естествен блясък. Щадящите им и подхранващи свойства са жизнено важни именно за любителите на русите коси, които имат най-голяма нужда от защита.

 

Безвредна боя за коса

Безамонячните бои, както името им сочи, имат щадящ състав. Тези продукти не само са максимално деликатни към косъма, но и са обогатени с подхранващи съставки, като арганово масло, кератин и други. Така след боядисване косата всъщност има по-здрав и жизнен вид. Полезните вещества, които боите съдържат, предпазват косъма от увреждане при оцветяване и в допълнение се грижат за неговата сила. Затова след тяхната употреба косата изглежда много по-лъскава и гладка. Маслата, вложени в безамонячните бои, повишават еластичността и укрепват космената структура. Техните неоспорими подхранващи свойства далеч надминават потенциалното увреждане, което притеснява мнозина при боядисване.

 

Безамонячна боя за коса за мъже

Разбира се, далеч не само дамите боядисват косата си. И тъй като ние от Beautymall разбираме, че красотата е индивидуална и всеки има свой собствен път към нея, се стараем да предложим продукти за абсолютно всички естетически потребности на клиентите си. Косата на всички от нас има свои особености. Масовите бои за коса обаче са предназначени за дамски коси. Затова вече има налично голямо разнообразие от бои за коса за мъже. Безамонячните бои за мъже са специално разработени според нуждите на господата. Те създават максимално естествена визия с натурални и живи цветове. Вълнуваме се да споменем, че са налични също и безамонячни бои за брада и коса. Без значение дали се нуждаете от оцветяващ продукт за коса или брада, тези бои съдържат подхранващи съставки, като по този начин не само оцветяват, но и укрепват косъма за още по-впечатляващ вид.

Безамонячната боя за коса се появява неотдавна на пазара. Още от самото начало тя се превръща в топ продукт за коса. Важно е да знаете, че в състава й не присъства амоняк, който уврежда структурата на косъма.

Тя е изключително щадяща и неслучайно представителите и на двата пола избират именно нея.

Можете да боядисвате косата си с безамонячна боя толкова често, колкото решите. Този продукт няма да увреди вашата коса, ако се придържате към инструкциите за употреба, които производителите посочват.

Ако сте свикнали да боядисвате косата си веднъж в месеца, то правете го с безамонячна боя и сами ще забележите колко по-здрава и блестяща ще бъде прическата ви.

Категорично не. Безамонячната боя за коса не уврежда косата и именно поради тази причина тя е предпочитана от всеки, който се подлага на промяна на цвета на косата си. Няма никаква опасност косата ви да се накъса или да изгори след извършваната процедура с безамонячна боя.

Да, колкото и странно да звучи за някои има хора, които имат непоносимост към някой от съставките съдържащи се в безамонячната боя за коса. Нужно е да си направите тест 48 часа, преди нанасянето й.

Наблюдавайте в рамките на две денонощия дали проявявате някаква алергична реакция.

В никакъв случай безамонячната боя за коса не се препоръчва за боядисване на вежди или мигли. Препоръчително е този продукт да се използва от лица, които са над 16 години. В случай, че имате чувствителен скалп или обрив в областта на лицето, отново се въздържайте от нанасяне на продукта.