Боя за коса за мъже Eugene perma Petrole Hahn 35ml

100% Оригинален продукт

Експресна доставка

Преглед преди плащане

Подарък към поръчката

Получавате 20 бонус точки

  • Eugene Perma
  • Модел: per1000
  • Наличност: В наличност
  • 20.00 лв
  • Цена в Бонус точки: 400

Опции

Мъжка боя за коса Eugene perma Petrole Hahn

Боя за коса за мъже Eugene perma Petrole Hahn 35ml

Боя за коса за мъже на Eugene perma Petrole Hahn е нежна 5 минутна боя без съдържание на амнояк. Създадена специално да отговори на изискванията на мъжката коса и съвсем естествено да покрие белите коси. За получаване на оптимален резултатат се препоръчва боята да се използва на небоядисани коси. Боята на Eugene perma Petrole Hahn е с голяма дълготрайност между 6 и 8 седмици.

 

Важно: В зависимост от нюанса, крем боята може да съдържа хидроквинон, ресорцинол или фениленедиамин. Оксидантът съдържа водороден прекис. Изплакнете добре след употреба. Избягвайте контакт с очите. В случай, че попадне в очите изплакнете веднага. Спазвайте стриктно указанията за употреба. В случай, че попадне в очите изплакнете веднага. Спазвайте стриктно указанията за употреба. Не използвайте за боядисване на мигли и вежди. Може да предизвика алергична реакция, препоръчва се да се направи тест за чувствителност преди употреба.

 

Тест за чувствителност (patch test) Алергия към продукта може да се появи неочаквано. Поради тази причина е важно 24 часа преди всяка употреба да се направи тест за чувствителност на кожата. Смесете няколко капки по равно от боята и окислителя в неметален съд. Почистете малко място зад ухото или на свивката на ръката. Подсушете и нанесете сместа. Оставете да изсъхне и не мийте мястото 24 часа. Ако наблюдавате зачервяване, усетите парене, сърбеж или друго дразнение не използвайте продукта.

 

Начин на употреба:

 

Използвайте сместа веднага

 

 1.   Подготовка на сместа:Сложете си ръкавиците. Отвийте капачката на апликатора и изстискайте боята в шишенцето.Поставете отново капачката на апликатора и разтръскайте, докато добре се смеси. Отчупете крайчето на върха на шишенцето и нанасяйте веднага.

2.   Нанасяне:Разнесете сместа по цялата коса. Внимателно разтрийте докато се разпени, но не втривайте в скалпа.Оставете пяната да подейства 5 минути. Добавете малко вода и разпенете още. След това изплакнете обилно докато водата потече чиста.

3.   Нанесете шампоан Petrole Hahn, изплакнете и оформете косата както обикновено.

 

Една опаковка съдържа:

 

1 туба 35 мл боя

1 туба окислител

1 шампоан 20мл

1 чифт ръкавици

Ако желаеш да споделиш своите впечатления, остави коментар, като попълниш полетата по-долу.
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Тест за сигурност

Етикети: Боя за коса за мъже Eugene perma Petrole Hahn 35ml