Детокс серум с кислород Skeyndor Power Oxygen Sity Pollution Barrier-Boosting Serum 30ml

100% Оригинален продукт

Експресна доставка

Преглед преди плащане

Подарък към поръчката

Получавате 124 бонус точки

  • Skeyndor Science Creates Beauty
  • Модел: skeyndo67
  • Наличност: В наличност
  • 124.00 лв
  • Цена в Бонус точки: 2480

Детокс серум с кислород Skeyndor Power Oxygen Sity Pollution Barrier-Boosting Serum 30ml

Детокс серум с кислород Skeyndor Power Oxygen Sity Pollution Barrier-Boosting Serum 30ml

 

Основните врагове на кожата са стресът, огромното количество замърсители и липсата на кислород. Всичко това води до потъмняване на кожата и преждевременното й стареене. Ежедневното излагане на негативни фактори на околната среда засяга защитната бариера на кожата и увеличава количеството на свободните радикали, което води до клетъчна хипоксия и допринася за преждевременното стареене на кожата.

Хидратиращ детокс серум против замърсяване за лице и шия.

Неговата формула съчетава защитни детоксикиращи и антиоксидантни активни съставки за защита на кожата от градското замърсяване за по-интензивен глобален пречистващ ефект.

  • Подходящ за всеки тип кожа, особено за уморена и вяла 20+

Какво влияе на липсата на кислород в кожата? Здравият цвят на кожата и нейното излъчване пряко зависят от насищането на клетките с кислород. Снабдяването на клетката с кислород е необходимо условие за нейната жизнена дейност и поддържане на нормално ниво на енергийния метаболизъм. Клетките на кожата не са в състояние да създадат доставка на кислород, така че достатъчното ниво на насищане на клетките с кислород е жизненоважно за нейното функциониране.

Детокс серум с кислород e спасение за хора, които са постоянно под негативното влияние на агресивната градска среда. Той предпазва от вредното въздействие на замърсителите, има детоксикиращ ефект, елиминира замърсяванията и ефектите от оксидативния стрес в кожата. Създаден на базата на уникални технологии, има лека текстура, действието му има бър и видим ефект.

Отличен лек овлажняващ флуид, формулиран като бистра течност със суспендирани мехурчета (1 mm), способни да освобождават големи обеми водоразтворими активни съставки. Върху кожата се трансформира в тънък, немазен серум, оставяйки кожата гладкабез да запушва порите.

Booster Serum е защита срещу замърсяване на околната среда с антиадхезивен ефект. Директна детоксикация, премахване на замърсяването и ефектите от оксидативния стрес. Кожата ни страда от огромно количество замърсители (замърсители), стрес и липса на кислород. Всичко това води до потъмняване на кожата и преждевременното й стареене. Ежедневното излагане на негативни фактори на околната среда засяга защитната бариера на кожата и увеличава количеството на свободните радикали, което води до клетъчна хипоксия и допринася за преждевременно стареене.

Какви активни съставки съдържа този серум?

  • Пречистен екстракт от алтермон (Alteromonas - кафяви водорасли), капсулиран липозомален екстракт от кресон, екстракт от малахит.

Как да използвам?

  • Нанасяйте сутрин и/или вечер преди употреба на крема. След почистване на кожата нанесете серума върху лицето, шията и деколтето с леки масажни движения до пълното му попиване. Избягвайте контакт с очите.
Ако желаеш да споделиш своите впечатления, остави коментар, като попълниш полетата по-долу.
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Тест за сигурност