Професионални машинки за подстригване

Показване:
Подреждане по:

  Тримерът Ultron SX15W е идеален за лесно почистване на космите от ушите и носа. ..

36.00 лв

Режеща глава 32 мм 5 степени от 0.8 до 2 мм Стоманена режеща глава Продължителност на работ..

75.00 лв

Магнитна берберска машинка за подстригване, идеална за прецизно оформяне на уникални мъжки подст..

182.00 лв

Машинката за подстригване CEOX 2 е оборудвана с един от най-бързите мотори на пазара и 2 титаниеви о..

139.00 лв

Професионална машинка за подстригване Ultron HD-C Очакваме доставка

Ultron представя най - новото си поколение от машинки за подстригване: HD-C професионални машинки за..

246.00 лв

Професионална машинка за подстригване ULTRON VSX GLAM EDITION Очакваме доставка

Нож от керамика и неръждаема стомана Настроѝване на височината от 1мм. до 1.9мм. Време на заре..

245.00 лв

  Режеща глава 45 мм  Регулиране на режещият диск от 1 мм до 1.9 мм Титаниево кер..

165.00 лв

..

45.00 лв

Мини тримера Ultron е идеален за лесно почистване на косми от ушите, носа, врата и обраслите ве..

39.00 лв

Професионални машинки за подстригване

Ако нямате време, което да отделите за посещение на фризьорския салон, ви предлагаме да разгледате предлаганите от нас професионални машинки за подстригване.

Те са не само качествени, но и ще ви служат дълго време, а цената на която може да ги закупите, е повече от ниска.

По какво се различават всички видове машинки за подстригване

Тези малки и компактни уреди за коса са специално изработени по начин, който да гарантира удобство, без значение дали ги ползвате сами или са в ръцете на някой друг.

Можете да се подстрижете сами и няма да ви коства почти никакво време, а резултатът всеки път ще е еднакво задоволителен.

В зависимост от конкретния модел ще получите различни приставки, които да направят косата ви с точно желаната дължина.

Ще можете да премахвате и нежеланото окосмяване в различни части на тялото, без да се налага да купувате допълнителен уред за тази цел.

Наред с приставките, които са сравнително стандартни за този тип уреди, при нас можете да изберете и тип на материалите, които са използвани за режещите части на всички машинки за подстригване.

Стандартните ножчета от неръждаема стомана ще ви служат дълго време и ще останат все така остри.

Като относителна новост можем да ви предложим и моделите машинки за подстригване с керамично-титаниево покритие.

Така на здравата титаниева основа е нанесен керамичен слой, който се слави като здрав и издръжлив материал.

В зависимост от предпочитанията ви можете да изберете дали машинката да е с акумулаторна батерия, която да презареждате и по този начин да си спестите кабелите, които могат да ограничат движенията ви или да ви пречат.

Индикатор за нивото на батерията ще ви помогне да я заредите преди да е паднала, което е много вероятно да се случи в неподходящ момент.

Ако все пак искате да имате гарантираната и непрекъсната работа, която може да ви даде уред с кабел, ние имаме огромен избор на точно такива модели.

Кабелът е достатъчно дълъг, за да можете да ползвате машинката без да ограничавате движенията или обсега си на работа.

Изберете с гаранция 2 години от BeautyMall.bg

Всички уреди и козметика за коса, които ще намерите при нас, са с дългата гаранция за качество от 24 месеца.

Изберете ги на ниска цена и с бърза доставка в цялата страна. При поръчки на стойност над 50 лева доставката ще е за наша сметка.

За София ви предлагаме да изберете експресната ни доставка, която е в рамките на деня. Имате и право да върнете избраните стоки до 14 дни, след тяхното получаване.

Ние ви обещаваме бързо и безпроблемно в срок от 3 работни дни да възстановим платената от вас сума.

Днес ръчната машинка съвсем не е актуален модел, тъй като пазарът у нас прелива от какви ли не електрически модели. В миналото много от бръснарите са си служили с ръчни машинки, когато клиентите им са искали къса подстрижка.

За да използвате ръчна машинка, то от вас се изисква да бъдете наистина внимателни, прецизни и с много лека ръка, тъй като съществува сериозна опасност като това, вместо да подстрижете косата, то да я отскубнете. Съществува също рис от нараняване на кожата на скалпа или в областта на врата. Разбира се, че електрическите машинки са по-доброто решение.

Безопасността е едно от основните предимства на електрическите машинки. Не съществува риск като този да се порежете, тъй като острието е снабдено с предпазители. Бързината е следващото предимство. В рамките на 10 минути можете да се подстрижете и сами, без да е необходим ода ползвате услугите на фризьор. Удобни и лесни за използване. Единственото, изискващо се от вас, е да изберете приставката и да включите машинката на работещ режим.

Между тези два уреда има няколко общи неща, но на практика те имат различни функции. Приличат си по това, че и двете са заместител на ножиците и с тях можете да подстрижете косата си. Машинката се използва основно за премахването на голямо количества коса или козина, докато тримерите се използват за премахването на малки количества косми.

Разбира се, че да. Независимо дали сте почитател на една и съща прическа, то винаги машинката трябва да ви осигурява разнообразие. Не можете да сте сигурни, че след няколко месеца няма да пожелаете да разнообразите визията си и да искате да се подстрижете по-дълго, по-късо или по-нестандартно.

Категорично да. Когато сте решили да замените старата машинка за подстригване с нова такава, то задължително изберете модел, който да е предназначен за професионално използване. Така ще си осигурите наистина качествен уред за подстригване, който не ще се налага да подменяте следващите няколко години. Отделно от това с нея подстригването ще бъде далеч по-лесно, приятно, комфортно и безопасно.