Професионални уреди за коса

Показване:
Подреждане по:

  Тримерът Ultron SX15W е идеален за лесно почистване на космите от ушите и носа. ..

36.00 лв

  Професионална преса за терапия на косата. В тази преса са съчетани най-новите технологии. ..

295.00 лв

Режеща глава 32 мм 5 степени от 0.8 до 2 мм Стоманена режеща глава Продължителност на работ..

75.00 лв

Магнитна берберска машинка за подстригване, идеална за прецизно оформяне на уникални мъжки подст..

182.00 лв

Машинката за подстригване CEOX 2 е оборудвана с един от най-бързите мотори на пазара и 2 титаниеви о..

139.00 лв

Пресата за коса Sibel Neo Neox има дълги плаващи керамични турмалинови плочи, които гарантират краси..

59.00 лв

Професионална мини преса за изправяне или навиване на косата. Подходяща за средна дължина и тънки ко..

32.00 лв

Преса за коса с дълги титаниеви плочи с огледално покритие и въртящ се кабел. ултра бърз ..

149.00 лв

Вие сте от хората които искате да сте всеки ден с различна визия. Харесва ви един ден да сте със..

149.00 лв

- 2000 W - 3 Температурни режима - 2 скорости - Бутон за студен въздух - Въздушна струя ..

68.00 лв 61.20 лв

- 2000 W - 3 Температурни режима - 2 скорости - Бутон за студен въздух - Въздушна струя ..

68.00 лв 61.20 лв

  Контролиран, силен въздушен поток за нежно и бързо изсушаване и оформяне на косата. Йонизи..

195.00 лв

Мощен сешоар за интензивна употреба в салон с модерен външен вид и променлив двигател , което го пра..

115.00 лв 103.50 лв

Професионална йонизираща преса за обем с керамични плочи. Ширина на плочите 45мм., дълбочина 4мм. и ..

169.00 лв

Ако често изправяте или навивате косата с преса, неминуемо я увреждате.  С новата преса с ке..

499.00 лв

Тази невероятна маша за коса ще ви даде професионални резултати лесно и бързо. С малкия си диаметър ..

42.00 лв

Тази невероятна маша за коса ще ви даде професионални резултати лесно и бързо. С диаметър от 16..

44.00 лв

Тази невероятна маша за коса ще ви даде професионални резултати лесно и бързо. С диаметър от 19..

46.00 лв

Тази невероятна маша за коса ще ви даде професионални резултати лесно и бързо. С диаметър от 25..

46.00 лв

Тази невероятна маша за коса ще ви даде професионални резултати лесно и бързо. С диаметър от 38..

48.00 лв

Посланието на тази маша - е разкошни къдрици за рекордно кратко време. Glam Edition е луксозната лин..

169.00 лв

Ultron представя най - новото си поколение от машинки за подстригване: HD-C професионални машинки за..

246.00 лв

Нож от керамика и неръждаема стомана Настроѝване на височината от 1мм. до 1.9мм. Време на заре..

245.00 лв

  Режеща глава 45 мм  Регулиране на режещият диск от 1 мм до 1.9 мм Титаниево кер..

165.00 лв

Професионални уреди за коса

Beautymall предлага впечатляващо разнообразие от професионални уреди за коса, като преси, маши, сешоари и машинки за подстригване. Високото качество на уредите, налични в нашия онлайн магазин, гарантира отлични резултати. Постигането на желаната визия е само едно от предимствата на използването на професионални уреди за коса. Тяхната издръжливост и дълъг живот при интензивна употреба са друг решаващ фактор при този избор. Освен това, те са щадящи за косата; снабдени са с предпазни функции и качествено покритие, които свеждат до минимум рисковете от увреждане. Уредите са удобни, леки и стабилни, снабдени са с дълъг кабел, а дизайнът им е стилен.

 

Преси за коса

С професионалните преси за коса, които ще намерите в Beautymall лесно и бързо ще постигнете чудесни резултати. Можете да изберете сред преси с различно покритие, като керамика, турмалин и титаний. Те предпазват косата от високата температура и позволяват да я оформите с най-кратък допир до плочите. Освен това, при професионалните преси регулирате температурата и я фиксирате. По този начин можете да определите оптималните градуси за своята коса и да използвате само тях. Това не само предпазва от изтощаване, но и гарантира трайно изправяне и издръжлива прическа, без да се налага да повтаряте по няколко пъти. В действителност, при уредите за термична стилизация, минимизирането на съприкосновението със самия уред е индикация за високо качество.

 

Маши за коса

Професионалните маши за коса в нашия онлайн магазин варират по вид, диаметър и покритие. По вид машите биват конусовидни или цилиндрични. С цилиндрична маша ще постигнете равномерни и подредени къдрици, тъй като диаметърът остава непроменен по цялата дължина на уреда. С конусовидна маша имате по-голямо разнообразие от възможности, като тя позволява от класически букли до закачливи вълни. Вторият критерий, диаметърът на машата, определя размера на къдриците, с които ще се сдобиете. По-малкият диаметър създава ситни къдрици с голям обем. С по-голям размер маша можете да направите по-отпуснати къдрици или вълни за по-естествен ежедневен вид. Покритието на машите е керамика или комбинация от керамика и турмалин. Качественото покритие предпазва косата, като не изсушава прекомерно и не изисква твърде висока температура за ефективен и траен резултат.

 

Сешоари

Независимо от косата, прическата и предпочитаните начини за стилизация, сешоарът е уред, който използваме редовно, а някои от нас дори и всекидневно. Този незаменим помощник обаче носи огромна отговорност за състоянието на косата ни. Индивидуалните особености на косата и ежедневието поставят различни изисквания за функциите на този уред. В Beautymall ще намерите широка гама от професионални сешоари с отлични характеристики по отношение на мощност и сила на въздушната струя. Те са подходящи за натоварване във фризьорски салон. Дизайнът им е олекотен, кабелът ⎼ дълъг, а захватът ⎼ удобен. Освен стандартен тип, предлагаме и сешоари за път, които имат компактен сгъваем дизайн и с лекота надминават очакванията от малкия си размер що се отнася до ефективност.

 

Машинки за подстригване

Както вече споменахме, Beautymall предлага широко разнообразие от уреди за фризьорски салони. Машинките за подстригване, като съществена част от професионалното оборудване, също присъстват в нашата гама. Машинките, които предлагаме, са трайни и надеждни. Произведени са от издръжливи материали, като титаний и керамика, които устояват на износване. Височината на подрязване на косата се регулира при всички професионални машинки за подстригване. Мощността също подлежи на настройване. Една от най-важните им характеристики е издръжливостта на батерията, която е съществен фактор при голяма работна натовареност. Спокойно можете да се доверите на машинките за подстригване от нашия онлайн магазин както по отношение на функционалност, така и на надеждност и ефективност на работата.

Изборът на преса за коса е задача с повишена трудност. Предвид факта, че на пазара се предлага наистина огромно разнообразие от какви ли не модели, то трябва много да внимавате, относно това какъв уред за косата си купувате. За предпочитане е да обърнете внимание на следните параметри – покритие, функции, дължина на кабела и градуси.

Машинката за подстригване е важна част от уредите за поддръжка на прическата на всеки един мъж. Когато избирате машинка, то обърнете внимание на следните няколко параметри: функции, видове режещи приставки, материал на ножовете, материал и ергономичност на самия корпус.

Машите за коса, които днес имате възможност да закупите, са наистина разнообразни. Можете да изберете диаметър, според това какви искате да бъдат вашите къдрици. Не пропускайте да обърнете внимание още на градусите, студената част за удобно хващане и дължина на кабела.

В общи линии цените на машинките за подстригване се определят от материала на ножчетата, от който биват изработени те самите. Разбира се, това не е единственият параметър, който сформира стойността на продукта, но е решаващ. Ако искате да ползвате машинката максимално дълго време, то изберете такава, чиито ножчета са направени от елмаз. Именно те се справят великолепно дори с най-твърдите коси.

Изборът на сешоар е от ключова важност за това как ще изглеждат прическите ни. Ако искаме винаги да бъдем в добра форма и да чувстваме косата си здрава и красива, то важно е да изберем модел, който да не гори косата и да не рефлектира върху структурата на косъма. За да се чувствате спокойни, то изберете сешоар, който е професионален и е предназначен за употреба във фризьорски салони.

Пресите за изправяне, които работят със студена пара, са страхотен избор за дамите, на които често им се налага да поддържат прическите си в изряден вид. Така те не позволяват на косата да се накъсва и я поддържат винаги мека, бляскава и красива на вид. Изборът на преса за изправяне със студена пара е перфектен.