-10% Безамонячна Боя За Коса Selective Reverso 100ml. І Beautymall.bg

Безамонячна Боя За Коса Selective Reverso 100ml. І Beautymall.bg

100% Оригинален продукт

Експресна доставка

Преглед преди плащане

Подарък към поръчката

Получавате 16 бонус точки

 • Selective professional
 • Модел: selreverso
 • Наличност: В наличност
 • 18.70 лв
 • 16.80 лв

Опции

Безамонячна Боя За Коса Selective Reverso 100ml. І Beautymall.bg

Безамонячна боя за коса Selective Reverso 100ml.

Selective Reverso е изключителна комбинация от пигменти от последно поколение и концентрирани растителни суперхранителни за косата екстракти. Боята не съдържа амоняк и PPD и гарантира 100% покритие на бялата коса, като предпазва фибрата на косъма. Интензивен, ярък цвят за мека, копринена и изключително блестяща коса. Интензивната формула дава оштимални резултати на оцветяването, предпазва и прави косата видимо по - здрава още от първотонанасяне, благодарение на високата концентрация на антиоксиданти, витамини и минерали, съдържащи се SUPERFOOD BLEND. Това е ексклузивна смес от студено извлечени растителни елементи, богати на хранителни вещества, която засилва козметичния ефект от боядисването и подхранването на косаъма в дълбочина.

Основни систавки в цветовете на безамонячната боя за коса Selective Reverso:

 • Серията NATURALI - SUPERFOOD BLEND + АВОКАДО

Авокадото, богато на калции, калии, витамин А И Е, С високохидратиращи свойства поддържа еластичността на косата непроменена като намалява стареенето на косъма.

 • Сериите BEIGE и CENTRE - SUPERFOOD BLEND + ДЖИНДЖИФИЛ + БАНАН

Бананът е богат на витамин A, B и C на олигоелементи, реминилазиращи и преструктуриращи свойства. Джинджифилът е богат на антиоксиданти, с анти - стареещи и стимулиращи свойства

 • Сериите DORATI и ULTRA BLOND - SUPERFOOD BLEND + ПОРТОКАЛ + КУРКУМА

Портокалът, богат на витамин C и алфа - бета хидрокси киселини, осигурява защита на косата, обновяване на клетките, хидратация и свежест. Куркумата, богата на витамин C и антиоксиданти, прави косата по - силна и по - мека..

 • Сериите ROSSI, RAMATI, MOGANO и VIOLA - SUPERFOOD BLEND + МОРКОВ + ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ

Морковът, богат на минерали, витамин B и C и антиоксиданти, укрепва структората на косата, като я поддържа здрава и плътна. Червените плодове, благодарение на антиоксидантната смес стимулират микроциркулацията и подпомагат окисляването на клетките и подхранват косата в дълбочина.

 • Сериите DORATI и ULTRA BLOND - SUPERFOOD BLEND + ПОРТОКАЛ + КУРКУМА

Портокалът, богат на витамин C и алфа - бета хидрокси киселини, осигурява защита на косата, обновяване на клетките, хидратация и свежест. Куркумата, богата на витамин C антиоксиданти, прави косата по - силна и по - мека.

 • Сериите ROSSI, RAMATI, MOGANO и VIOLA - SUPERFOOD BLEND + МОРКОВ + ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ

Морковът, богат на минерали, витамин B и C и антиоксиданти, укрепва структурата на косата, като я поддържа здрава и плътна. Червените плодове, благодарение на антиоксидантната смес стимулират микроциркулацията и подпомагат окисляването на клетките и подхранват косата в дълбочина.

 • Серията FANTASIA - SUPERFOOD BLEND + ЯБЪЛКА + СЛАДЪК ПИПЕР

Ябълката, с високата си хидратираща сила е истински елексир за блясък на косата. Сладкият пипер, изключително богат на витамини и антиоксиданти подпомага снабдяването на косъма с кислород. 

Начин на смесване 1:1 / 100мл. боя : 100мл. оксидант. Време на престой 30 минути. При особено трудни за третиране коси е препоръчително да удължите времето за престой до 45 минути.

За серията супер изсветляващи 1:2 / 100мл боя : 200мл. оксидант - време на престой 45мин.

Избор на оксиданта:
10vol  ( 3% ) - За потъмняване, За тон върху тон
20vol  ( 6% ) - За 100% покриване на бялата коса, Изсветляване 1-2 тона
30vol  ( 9% ) - За покриване на бялата коса, Изсветляване 2-3 тона
40vol  (12% ) - Изсветляване 4 тона със суперизсветляваща боя Reverso Blond

Към боята за коса може да добавите Подхранваща добавка с минерали, която ще придаде блясък, ще подхрани и хидратира косата. Добавката, може да бъде използвана и самостоятелно на влажна коса, за няколко минути, след което се изплаква с вода

ВАЖНО!

Всички бои са за професионална употреба  и Beautymall.bg не носи отговорност за разлика в цветовете при неправилна употреба.

За оптимални резултати е желателно да се консултирате с Фризьор.

безамонячна боя каталог

професонални бои за коса

Ако желаеш да споделиш своите впечатления, остави коментар, като попълниш полетата по-долу.
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Тест за сигурност

Етикети: Безамонячна боя за коса Selective Reverso 100ml.

}