За намаляване на теглото Biovea White Kidney Bean Extract 1000mg

Array
(
  [name] => 
  [has_icon] => 0
  [icon] => 
  [icon_css] => background-color: transparent
  [content] => 

100% Оригинален продукт

Експресна доставка

Преглед преди плащане

Подарък към поръчката

)

100% Оригинален продукт

Експресна доставка

Преглед преди плащане

Подарък към поръчката

 • Производител: Biovea
 • Модел: biovea150
 • Наличност: В наличност
 • 44.90 лв
Tumblr
Pinterest

За намаляване на теглото Biovea White Kidney Bean Extract 1000mg

Естествена добавка за намаляване на телесното тегло. Съдържа блокер на амилазата – ензимът, който превръща въглехидратите в захари. Предотвратява до 1/3 от въглехидратите, приети през деня да се превърнат в мазнини. Допринася за намаляване на теглото в комбинация с подходяща диета и физически упражнения.

Състав: White Kidney Bean Extract  (Phaseolus vulgaris ) Екстракт от бял боб - (20:1 Extract ) 1000 мг.

Употреба: Да се приема от 2 до 4 капсули дневно - сутрин и вечер, непосредствено преди храна или според предписанието на лекар. Консултирайте се с лекар при диабет или при прием на медикаменти.

Опаковка: 100 капсули в контейнер.

Екстрактът от Северен бял боб (Рhaselous vulgaris) - фазеоламин - взимодейства с храносмилателния ензим алфа-амилаза, който разгражда въглехидратите до глюкоза. Предполага се, че фазеоламинът спомага да се неутрализират поетите въглехидрати, което е важно за диабетиците, както и за всички, които се опитват да редуцират или контролират своето тегло чрез нисковъглехидратна диета. По-новите комерсиални продукти за отслабване съдържат екстракт от пшеничен протеин или от бял боб, или и двете. Вярва се, че тези протеинови екстракти свързват и потискат ензима алфа-амилаза и по този начин се предотвратява разграждането на въглехидратите до глюкоза. Това молекулярно разпадане започва още в устната кухина в резултат от смилащото действие на слюнката, а след това продължава в храносмилателния тракт под въздействието на панкреатичния секрет. Храносмилателният ензим в тялото обикновено действа като ножици, буквално нарязващи скорбялата на малки захари. Phaseolus vulgaris предотвратява нарязването, по този начин скорбялата остава в тялото под формата на дълги фибри и минава през стомашно-чревния тракт, без да бъде абсорбирана. Това теоретично означава по-ниска кръвна глюкоза и последваща инсулинова стабилност, както и липса на повишаване на теглото.

Произход: САЩ
Напишете мнение
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Тест за сигурност