Зеаксантин и лутеин за здравето на очите

100% Оригинален продукт

Експресна доставка

Преглед преди плащане

Подарък към поръчката

Получавате 36 бонус точки

  • Biovea
  • Модел: biovea151
  • Наличност: В наличност
  • 36.90 лв
  • Цена в Бонус точки: 738

Зеаксантин и лутеин за здравето на очите

За здравето на очите Biovea Zeaksantin with Lutein капсули

Предпазва от очни проблеми, подпомага подобряването на зрителната острота. Благоприятно повлиява функцията на очите, допринася за предпазване на очите от влияние на пряка слънчева светлина, спомага за намаляване умората на очите. Подпомага функциите на окото преди и след операция .

Състав: Зеаксантин 4 mg; Лутеин 12mg; Extra Virgin Olive Oil 470 mg; Други съставки: пчелен восък, лецитин, желатин, глицерин, пречистена вода и карамел.

Употреба: Да се приема по 1 софтгел капсула дневно с храната, или според лекарско предписание.

Опаковка: 30 софтгел капсули в опаковка

Зеаксантин и лутеин са естествени продукти, които могат да помогнат в борбата срещу свързаната с възрастта дегенерация на макулата (например, размазване, тъмни области, както и нарушаване на централното зрение), защита на ретината, както и подобряване на зрението. Смята се, че зеаксантин с лутеин спират вредната синя светлина от достигането на първичните структури в ретината, като по този начин се намалява рискът от окислително увреждане, което може да доведе до дегенерация на макулата.

 Зеаксантин и лутеин са каротеноиди, съединения които са известни с подобряване на зрението, и може да се открият в много растения и листни зеленчуци, като рукола, спанак, зеле и маруля.

Какво е дегенерация на макулата?

Макулата е малко жълто петно, което се намира в близост до центъра на ретината. Тя ви позволява да се съсредоточите върху нещо, като например четене на дребен шрифт, или улични знаци от разстояние, или да вденете игла. С напредване на възрастта зрението отслабва. При намалено зрение са необходими очила за четене или шофиране през нощта. Макулна дегенерация е бавния процес на стареене, който се случва на макулата. Появят се симптоми като изкривяване, замъглено виждане, а дори и трайна загуба на централното зрение.

Защо да вземате зеаксантин с лутеин?

Зеаксантин с лутеин е естествено допълнение на каротеноиди, които учените смятат, че предпазват макулата чрез инхибиране(потискане) на потенциално вредните форми на светлината. Зеаксантин с лутеин укрепват и пазят очите срещу нанасянето на щети на окото от околната среда, като в качеството на оптичен филтър и антиоксидант, помага за подобряване на зрителните функции на очите и намалява преждевременното стареене.

Зеаксантин: Антиоксидант, намерен в пигмента на плодове и зеленчуци, както и в очите и мозъка, зеаксантин е естествено съединение, което може ефективно да помогне за защитата на окото чрез абсорбиране на вредна синя светлина и намаляване на отблясъците. Зеаксантин може да се бори срещу свободните радикали, които могат да доведат до преждевременно стареене.

Лутеин: Съдържа се в тъмните листни зеленчуци и яйца, лутеин също е мощен антиоксидант, и доказано помага в борбата с дегенерация на макулата. Подобно на зеаксантин, лутеин е естествена съставка на очите и той бавно намалява с напредване на възрастта. Лутеин работи заедно със зеаксантин за защита, укрепване и подобряване на зрението.

Произход: САЩ
Ако желаеш да споделиш своите впечатления, остави коментар, като попълниш полетата по-долу.
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Тест за сигурност

Етикети: За здравето на очите Biovea Zeaksantin with Lutein капсули