Серапептазата има мощно противовъзпалително действие

100% Оригинален продукт

Експресна доставка

Преглед преди плащане

Подарък към поръчката

Получавате 46 бонус точки

  • Biovea
  • Модел: biovea70
  • Наличност: В наличност
  • 46.20 лв
  • Цена в Бонус точки: 924

Серапептазата има мощно противовъзпалително действие

При синузит и ставни болки Biovea Serrapeptase 90 капсули

Мощен противовъзпалителен ефект. Спомага при възпаления, синузити и артрити. Облекчава хронична и остра болка в ставите и мускулите, намалява подуването. Разгражда плаката и тромбите, подобрява кръвообращението. Повишава активността на антибиотиците и противодейства на бактериите. Ефективна срещу разширени вени.

Съставки: Serrapeptase (minimum of 40,000 IU) 500mg, Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба: Да се приема 1 до 2 капсули 2 пъти дневно на празен стомах с повече вода или според предписанието на лекар.

Опаковка: 90 капсули в контейнер

Какво е серапептаза?

Серапептидаза или серапептаза е протеолитичен ензим, произвеждан от бактерията сератия, която живее в червата на копринената буба. Когато е готова да излезе от пашкула си, тя произвежда ензима, който разлага тази много твърда обвивка. Серапептазата е имуноактивен ензим се свърза изцяло с алфа-2 макроглобулина в биологичните флуиди. Хистологични изследвания разкриват силните противовъзпалителни ефекти на този естествено произвеждан ензим.

Серапептазата се използва успешно от 30 години в Европа и Азия за намаляване на болката, възпалението и прекомерното отделяне на секрети. Повече от 40 клинични изследвания потвърждават полезните й въздействия. Серапептазата разгражда мъртвите тъкани, тромби, кисти и артериалната плака и потушава възпаления във всички форми. Серапептазата разлага тромбите и подпомага свиването на разширените вени.

Защо да вземаме серапептаза?

• Мощни противовъзпалителни свойства: Серапептазата е ефективна при целия диапазон от възпалителни болести, особено при лечение на отоци, предизвикани от травма. Серапептазата притежава противовъзпалителни свойства, подобни на тези на салицилатите, ибупрофен и нестероидните противовъзпалителни средства. Успешно се използва при артрит, артроза и други състояния, свързани със ставите. Повлиява възпалителни заболявания на ушите, носа и гърлото. Повишава активността на антибиотиците и противодейства на бактериите.
• Намалява болката: Освен че намалява възпалението, една от най-забележителните ползи на серапептазата е, че намалява болката поради способността и да блокира освобождаването на болкопредизвикващите амини от възпалените тъкани. Облекчава хронична и остра болка и намалява подуването. Намалява болките в ставите и мускулите вследствие на спорт, претоварване и други фактори.
• Синузит: Чрез противовъзпалителните си свойства серапептазата оказва благоприятно въздействие върху страдащите от хроничен синузит. При това състояние секретите в носната кухина се отделят прекомерно и се сгъстяват. Това сгъстяване пречи на секрета да се освобождава. Серапептазата намалява вискозитета на секретите, подобрявайки изхвърлянето на бронхопулмонални секрети.
• Здраве на сърдечносъдовата система: Серапептазата разгражда мъртвите тъкани – по този начин тя освобождава копринената буба от пашкула. Серапептазата може да разгради тромбите, фиброзните слоеве, които изграждат атероматозната плака и кистите. Използва се за лечение при запушване на артериите и блокирани каротидни артерии, когато традиционната помощ е прекален рискова. Подпомага свиването на разширените вени.
 

Произход: САЩ
Ако желаеш да споделиш своите впечатления, остави коментар, като попълниш полетата по-долу.
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Тест за сигурност

Етикети: При синузит и ставни болки Biovea Serrapeptase 90 капсули