Спрей за болки в гърба и шията Biovea 30ml

100% Оригинален продукт

Експресна доставка

Преглед преди плащане

Подарък към поръчката

Получавате 40 бонус точки

  • Biovea
  • Модел: biovea91
  • Наличност: В наличност
  • 40.80 лв
  • Цена в Бонус точки: 816

Спрей за болки в гърба и шията Biovea 30ml

Спрей за болки в гърба и шията Biovea 30ml

Бързо действащо хомеопатично средство за ишиас, болки в гърба и шията

 

• Бързодействащ спрей за перорално приложение

• Висококачествени съставки

 
Болките в гърба и ишиасът могат значително да прекъснат комфорта в живота ви, но не бива да живеете с болки в гърба, мускулни крампи, скованост и спазми без ефективно лечение.

Biovea използва холистични съставки, за да осигури за Вас бързодействащ хомеопатичен спрей за временно облекчаване на симптомите, свързани с болки в гърба и ишиаса.

 

Активни съставки:

Aconitum nap 200C, Arnica 200C, Belladonna 6X, Cimicifuga 6X, Euphorbium 6X, Gelsemium 6X, Gnaphalium poly 30X, Hypericum 200C, Mag phos 10X, Phytolacca 3X, Ranunc bulb 30C, Rhus tox 200C.

 

Неактивни съставки:

Organic alcohol 20% v/v, purified water.


Специално избрани съставки се комбинират, за да осигурят хомеопатично средство за елиминиране на възпалението на седалищния нерв  и болката в областа на гръбначния стълб и седалището.
  

Начин на прием:

Възрастни и деца над 12 години: Напръсквайте два пъти под езика 3 пъти дневно. При тежки симптоми дозата може да се приема до шест пъти през първия ден.

Деца под 12 :  Консултирайте се с лекар преди употреба.

 

Предупреждения: Ако симптомите продължат, консултирайте се с лекар. Ако сте бременна или кърмите, попитайте лекар преди употреба. Дръжте далеч от деца. В случай на случайно предозиране, потърсете медицинска помощ . Да не се използва, ако уплътнението е повредено или липсва.

Какво прави хомеопатичните лекарства от BIOVEA по-добри?

 BIOVEA използва най- висококачествените, свръхчисти съставки с висока ефективност за постигане на превъзходни хомеопатични лекарства. Продуктите на BIOVEA са проектирани с най-съвременни, полезни материали, създадени за максимална абсорбция и ефикасност. Качествените, чисти съставки максимизират ползите от нашите бързодействащи хомеопатични средства.

 

Произход: САЩ
Ако желаеш да споделиш своите впечатления, остави коментар, като попълниш полетата по-долу.
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Тест за сигурност