Гел за травми, подувания и възпаления

100% Оригинален продукт

Експресна доставка

Преглед преди плащане

Подарък към поръчката

Получавате 63 бонус точки

  • Biovea
  • Модел: biovea102
  • Наличност: В наличност
  • 63.50 лв
  • Цена в Бонус точки: 1270

Гел за травми, подувания и възпаления

При травми и растежения Biovea DMSO 99.9% 237ml

Може да намали болките при артрит, навяхвания, растежения или натъртвания при спортни травми и злополуки, карпален синдром. Облекчава при подуване и възпаление на меките тъкани (сухожилия, сухожилни връзки и обвивки и ставни капсули).

Състав: 99.9% чист диметилсулфоксид (ДМСО). Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба: Този продукт е предназначен за използване само като разтворител. За начина на приложение е отговорен единствено потребителя. Не е законно продуктът да се представя, като безопасен за употреба, за медицински цели.

Внимание: Може да предизвика дразнене на кожта. Да се избягва контакт с очите, кожата, облеклото. Измийте старателно след употреба. В случай на контакт с очите, веднага изплакнете обилно с вода и отидете на лекар. ДА СЕ ДЪРЖИ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА. Ако сте бременна или кърмите НЕ използвайте ДМСО. При поява на алергична реакция, спрете употребата и се консултирайте с Вашия лекар.

Опаковка: 237 мл в контейнер.

DMSO: Помага за намаляване на болката и отоците

• Може да намали болките при артрит и подуването и да помогне при карпален синдром
• Може да помогне при цистит

Какво представлява DMSO?
DMSO 99.9% концентрират без аромати. DMSO се използва повече от 100 години в Съединените щати. Това е естествена субстанция, извлечена от дървесната целулоза и е безвредна, когато се прилага със съответните предпазни мерки. Предлага се като разтворител. DMSO е уникална субстанция, която има множество приложения по целия свят.

Как работи DMSO?

DMSO може да е полезен за облекчаване на болки, възпаления, склерома и интерстициален цистит.

Показания:

Болкоуспокояващ и противовъзпалителен продукт за локално приложение при: навяхвания, растежения или натъртвания при спортни травми и злополуки, възпалителни ревматични заболявания на опорно двигателния апарат, подуване или възпаление на околоставните меки тъкани (сухожилия, сухожилни връзки и обвивки и ставни капсули).

Противопоказания:

Свръхчувствителност към медикамента или някое от помощните му вещества.

Фармакодинамика:

Диметил сулфоксид притежава противовъзпалителен и аналгетичен ефект.

Лекарствени взаимодействия: не са известни такива.

Дозов режим: за локално приложение. Гелът се нанася върху болезнената или възпалена повърхност. Продължителността на лечение се определя от лекар.

Произход: САЩ
Ако желаеш да споделиш своите впечатления, остави коментар, като попълниш полетата по-долу.
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Тест за сигурност