За имунната система Biovea L-Carnosine

100% Оригинален продукт

Експресна доставка

Преглед преди плащане

Подарък към поръчката

Получавате 75 бонус точки

  • Biovea
  • Модел: biovea110
  • Наличност: В наличност
  • 75.60 лв
  • Цена в Бонус точки: 1512

За имунната система Biovea L-Carnosine

За имунната система Biovea L-Carnosine 500mg

Подсилва имунната система, мощен антоксидант, забавя стареенето. Защитава от радиационни увреждания и отменя пострадиационния синдром. Предпазва от образуането на гастрит и язви. Намалява и предпазва увреждането на клетките при пациенти с Алцхаймер. Увеличава мускулната сила и издръжливост.

Състав: L-карнозин 500 мг. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба: Да се приемат 1-3 капсули дневно с храна или според предписанието на лекар. За по-добър ефект разпределете в отделните хранения.

Опаковка: 60 капсули в контейнер

Доказано е, че L-карнозинът:

• Подсилва имунитета и намалява възпалението
• Подпомага заздравяването на рани, защитава от радиационни увреждания и отменя пострадиационния синдром
• Притежава свойства, които го правят полезен при лечение на изгаряния и рани след хирургични операции и по време на хранителна подготовка за хирургична интервенция
• Предпазва от образуването на гастрит и помага за заздравяването на вече образували се язви
• Намалява или предотвратява увреждането на клетките, причинено от бета-амилоид - субстанция, намираща се в мозъка на пациентите с Алцахаймер.
• Предпазва от образуването на катаракта
• Намалява ефектите от глюкозата и окисляването на протеините
• Спира (или обръща в обратна посока) гликолизирането и забавя вредните и състаряващите въздействия от консумацията на въглехидрати
• Увеличава мускулната сила и издръжливост

Какво представлява L-карнозинът?

L-карнозин е малък пептит, който се съдържа в аминокиселините бета-аланин и хистидин. Той се намира в относително висока концентрация в няколко телесни тъкани, но преди всичко в скелетните мускули, сърдечните мускули и мозъка. Забележителното е, че тези две аминокиселини действат доста по-ефикасно при комбинирането си с L-карнозин. Тогава те имат уникалната способност да подмладява клетките и да удължава техния жизнен цикъл. L-карнозинът е единственото съединение на пазара, което притежава това много рядко и уникално качество.

Как действа L-карнозинът?

Хранителните добавки с L-карнозин са много популярни сред културистите и спортистите главно заради облекчаването на мускулната умора. Заради качествата си днес L-карнозинът се приема за една от най-важните хранителни добавки за постигане на дълголетие. Той притежава силни антиоксидантни свойства, защитава от радиационни увреждания, подобрява функцията на сърцето и подпомага възстановяването от травми.
При редовен прием на L-карнозин вие ще се чувствате по-добре и по-млад във всяко отношение. Ефектите от приема на L-карнозин са многобройни и забележителни - той възстановява клетките, защитава ги и усилва въздействието на много други съединения в организма.

В човешкия организъм съединението се произвежда, с помощта на един ензим, в строго определени органи (главен мозък, лещата на окото, съдечния мускул, скелетната мускулатура, бъбреците, кожата и лигавицата на стомаха) и играе решаваща роля за съхраняването на оптималната структура и функция на тези органи.

Карнозинът е най-ефикасният подмладяващ агент сред всички известни до момента. Притежава следните по-важни свойства: ефективно поглъща свободните радикали, той е мощен антиоксидант, който предотвратява възрастовата дегенерация на липидите, белтъчните и въглехидратни молекули и нуклеиновите киселини в клетките, поради което предпазва от стареене съединителната и всички останали тъкани в човешкото тяло . Следва да се отбележи, че карнозинът е многократно по-мощен антиоксидант от витамин Е и селена - предотвратява стареенето на колагена и забавя многократно повяхването на кожата и образуването на бръчки. Подмладявайки клетките на съединителната тъкан благоприятства оздравителния процес при различни рани и язви, подбрява микроциркулацията на кръвта в мозъчната тъкан и предпазва от сенилни мозъчни разстройства, като се прилага успешно за подпомагане на баланса при различни типове деменция, болест на Алцхаймер, Паркинсонова болест, шизофрения, аутизъм, епилепсия и пр. Подобрява съкратителната способност на миокарда и неговата издръжливост към неблагоприятни въздействия, подпомага регулирането на кръвната захар, защитава от радиация и притежава противораков ефект. Подобрява сексуалните възможности, участва в обезвреждането на токсични метали и други вредни съединения, като сътрудник в процеса на тяхното хелатиране и др.

Произход: САЩ
Ако желаеш да споделиш своите впечатления, остави коментар, като попълниш полетата по-долу.
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Тест за сигурност