Гравиола за имунната система

100% Оригинален продукт

Експресна доставка

Преглед преди плащане

Подарък към поръчката

Получавате 34 бонус точки

  • Biovea
  • Модел: biovea105
  • Наличност: В наличност
  • 34.70 лв
  • Цена в Бонус точки: 694

Гравиола за имунната система

За имунната система Biovea Graviola 500mg

Поддържа функцията на имунната система, подпомага здравословния растеж на клетките и тяхната функция. Има успокоително действие, способства за понижаването на кръвното налягане. Помага за поддържане на добро настроение.

Състав в доза: Гравиола (Soursop) 1000 мг .Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба: Да се приемат 2 капсули 3-4 пъти дневно или според предписанието на лекар.

Опаковка: 100 капсули в контейнер. 

Какво представлява гравиолата?

Дървото гравиола (Annona muricata), известно още като сметанова ябълка, расте в джунглите на Амазония и някои от Карибските острови. Листата на дървото гравиола са се използвали в традиционната медицина на местните племена заради лечебните си свойста.

Как действа гравиолата?

Научните изследвания сочат, че ацетогенините, основата активна съставка на гравиолата, поддържат здравословния растеж на клетките в тялото, както и тяхната нормална функция. Гравиолата се използва заради успокоителното си действия върху целия организъм и като добавка за поддържане на добро настроение. Гравиолата е популярна със седитивните си свойства. Това се дължи на селективен инхибитор на серотонина, който се намира в плодовете на растението. Той е отговорен за усещанията на радост и за покачване на настроението. Гравиолата се цени високо заради способността си да убива вирусите, бактериите и паразитите, както и да понижава кръвното налягане и да успокоява нервите. Заради тези си качества тя намира важно място в билколечението.

Предназначение:

Съдържащите се биоактивни субстанции с мощно антиоксидантно действие стимулират имунната система, подкрепят защитата срещу инфекции и естествено тонизират организма. Това прави продукта подходящ за обогатяване на диетата при артритни заболявания.

Антиоксидантите в продукта подкрепят естествените защитни механизми на организма срещу действието на вируси, бактерии и гъбички. Антиоксидантите повлияват благоприятно функциите на сърдечно-съдовата система, съдействат за поддържане на здравословни нива на кръвното налягане, което прави продукта подходящ за подкрепа на диетата при повишени нива на кръвното налягане.

Повлиява благоприятно функциите на стомашно-чревния тракт и е полезен като добавка към диетата при стомашно-чревни разстройства. Повлиява благоприятно функциите на нервната система и спомага за добър сън.

Антиоксидантите намаляват риска от развитие на някои видове рак.

Действие:

Няколко изследвания, проведени от различни изследователи са показани,че гравиолата има изключителни свойства на действие:

• нервно тонизиращо, успокояващо и повдигащо настроението. Успокояващ ефект върху цялото тяло е свързан със способността на екстракта от листа на гравиола да понижават кръвното налягане;
• доказано е, че екстракт от плодовете на гравиола, съдържа три съединения, които действат като серотонин в мозъка;
• гравиолата има цитотоксични свойства, което означава способността да убиват клетки,които не функционират правилно;
• кората, както и листата имат хипотензивно, антиспасматично, антиконвулсивно, вазодилатативно, релаксиращо гладката мускулатура и кардиодепресивно действие върху животни;
• екстракти от листата, кората, коренът, семената и стъблото са антибактериални ин витро срещу голям брой патогенни бактерии, също кората притежава противогъбични свойства. Семената на гравиола демонстрират силни антипаразитни свойства;
• плодът и/или плодовият сок се е използвал при треска, паразити и диария, и като стимулиращо образуването на кърма средство; кората или листата са се използвали като противоспазматично, седативно средство, при кашлица, грип, астма, астения, високо кръвно налягане и паразити;
• семена от гравиола се използват като антихелминтно средство срещу вътрешни и външни паразити, въшки и др.
• кората, листата и коренът на растението се прилагат като седативни, спазмолитични, хипотензивни /намаляващи кръвното налягане/, укрепващи нервите средства, като от тях се дава чай при различни заболявания, при които се цели някой от споменатите ефекти;

През 1976 година от Националния институт по рака /National Cancer Institute/, е открито че листата и стъблото на гравиола показват активна цитотоксичност срещу ракови клетки. Повечето от изследванията върху рака и гравиола се фокусират върху новооткрития вид фитосубстанции, наречени анонови ацетогенини. Гравиола произвежда тези природни вещества в своите листа, стъбло, кора и плодни семена.

Противопоказания:

По време на бременност или кърмене не използвайте Гравиола, тъй като не е безопасна.

При болестта на Паркинсон: Гравиолата може да засили симптомите на болестта на Паркинсон.
 

Произход: САЩ
Ако желаеш да споделиш своите впечатления, остави коментар, като попълниш полетата по-долу.
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Тест за сигурност